ČESTITKE! Ostal ti je samo še 1 korak...

​​Namesto 242€, boš plačal/a samo 27€. Tvoj nakup je popolnoma BREZ tveganja. Če ti iz kateregakoli razloga nad priročnikom ne boš navdušen/a, ti vrneva celotno kupnino brez vprašanj.

Za naročilo izpolni obrazec spodaj, izberi način plačila in oddaj svoje naročilo.


Podatki plačnika

Vaše naročilo

Izdelek Delni znesek
Veganski priročnik  × 1 27.00
Delni znesek 27.00
Znesek 27.00
 • Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.

Program Veganski priročnik vsebuje

 • 45 z raziskavami podkrepljenih odgovorov na najbolj pogoste argumente o veganstvu s katerimi boš dobil/a ogromno pravih informacij o veganstvu in kateri ti bodo ponovno vrnili samozavest glede veganstva ter ti prihranili marsikakšno čudno situacijo (Vrednost: 70€)
 • Opis makrohranil in kako ter koliko jih uživati dnevno tako boš lahko brez težav pri preklopu na vegansko prehrano ostal/a v top formi, tudi če si sedaj zelo intenziven športnik/ca (Vrednost: 25€)
 • Največje napake pri prehodu na vegansko prehrano ter kako se jim enostavno izogniti in tako izboljšati svoje zdravje in počutje (Vrednost: Neprecenljiva)
 • Seznam obveznih in priporočenih prehranskih dopolnil ter navodila kako, koliko, kdaj jih uživati - privarčeval/a boš precej denarja, saj ne boš več po nepotrebnem metal/a denarja skozi okno za prehranska dopolnila, ki ne delujejo (Vrednost: 35€)
 • Seznam živil, ki jih vegani jedo - v nekaj minutah boš natančno vedel/a kaj vegani jedo in spoznal/a, da veganstvo NI enolično (Vrednost: 25€)
 • Nakupovalni seznam veganskih živil - pozabi na nepotrebno branje sestavin na embalažah izdelkov po trgovinah.. S tem seznamom, ki vključuje cene in povezave do trgovin kjer te izdelke lahko kupiš, boš dobila zajeten seznam okusne veganske hrane (Vrednost: 25€)
 • Primer veganskega jedilnika, ki ti bo olajšal prehod na veganstvo za vsaj 10x (Vrednost: 20€)
 • Seznam najinih najboljših restavracij v Sloveniji, kjer strežejo vegansko hrano - vključene lokacije in Google Maps zemljevidi, ter povezave do Facebook strani restavracij (Vrednost: 42€)

PLUS EKSTRA

30-​dnevno 100% ​vračilo denarja

GOBYFit vadbo lahko preizkusiš popolnoma brez tveganja in se na lastne oči prepričaš, da deluje.

Tako prepričana sva v njeno delovanje, da ti nudiva kar 30 dnevno poskusno obdobje!

 Če po 30 dneh izvajanja vadb ne bo rezultatov ti vrneva denar. 

Skupna vrednost: več kot 240€

V tej ponudbi samo 27€

Pogosta vprašanja in odgovori

1. Jaz sem že več časa vegan/ka, ali je priročnik primeren tudi zame?

Prepričana sva, da boš v priročniku našel/la veliko novih informacij, tudi če si vegan/ka že dlje časa. Midva sva mnenja, da se je potrebno vedno izobraževati in biti v koraku s časom, ker lahko samo na ta način pomagamo drugim in okoli sebe sejemo dobre informacije.

2. Nisem še vegan/ka, razmišljam o nakupu priročnika.. Ali bom res dobil/a vse odgovore, ki jih potrebujem?

V kolikor še nisi vegan/ka, potem je priročnik zate "must have". Kot sva že zgoraj povedala, v priročniku boš našel/la vse, kar potrebuješ, da še danes lahko postaneš vegan/ka (ok, odvisno kako hitro bereš :)).

3. Ali so v priročniku opisani vsi argumenti proti veganstvu?

Ne. odgovore na vse argumente ni mogoče opisati, saj se vsak dan rodi kakšen nov. So pa v priročniku podani odgovori na vse argumente, ki se pojavljajo 99% časa. Vsi argumenti so tudi podprti s peer-reviewed neodvisnimi raziskavami - se pravi imajo trdno podlago v znanosti.

4. Ali so v priročniku naštete vse restavracije, ki ponujajo vegansko hrano v Sloveniji?

Ker se restavracije dnevno odpirajo in zapirajo ni mogoče našteti vseh restavracij. Je pa v priročniku naštetih 57 restavracij po celi Sloveniji (Obala, Nova Gorica in okolica, Bled, Ljubljana, Kranj, Novo Mesto in okolica, Murska Sobota in okolica).

Zbrala sva samo restavracije, ki imajo tudi po najinem mnenju najboljšo ponudbo.

5. Zakaj sploh potrebujem ta priročnik?

Predala ti bova kar pogled iz najine perspektive.

Če bi se danes odločila za veganstvo in če bi imela možnost nabaviti take vrste priročnik, bi brez razmišljanja zanj odštela tudi več kot 100€.

Prikrajšal bi nama namreč marsikatero neprespano noč, nerodno situacijo, leta in leta iskanja pravih informacij in predvsem čas in mir, ker bi takoj vedela kaj morava jesti, katera prehranska dopolnila morava nujno jemati itd...

Če želiš tudi ti do vseh informacij hitro, potem potrebuješ Veganski Priročnik.

Tudi cena 27€ se bo v prihodnje prav gotovo dvignila, saj v priročnik vsake toliko dodava nove informacije, kar dviguje njegovo vrednost in posledično ceno.

Če si svoj priročnik zagotoviš zdaj, pa boš vse prihajajoče posodobitve in nova znanja prejel/a brezplačno!

Sedaj je torej najboljši čas za investicijo v svoje znanje.

6. Ali imam garancijo na zadovoljstvo?

Seveda! :)

Priročniku sva dodala kar 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če ti vsebina ne bo všeč oz. če boš mnenja, da nisi dobil/a dovolj informacij, ti vrneva kupnino (tudi transakcije med bankami pokrijeva midva).

V kolikor pa garancije na zadovoljstvo ne boš koristil/a in boš svoj priročnik obdržal, pa boš dobil/a še dva posebna bonusa:

 • Najino podporo na tvoja vprašanja. Se pravi, če boš imel/a kakšno vprašanje ti bova z veseljem na voljo
 • Neomejen vir informacij, saj v priročnik (ki je v spletni obliki) konstantno dodajava nove informacije

Verjameva, da se strinjaš, da sta ta dva bonusa veliko več vredna kot pa garancija na zadovoljstvo.

7. Ali dobim priročnik tudi v fizični obliki?

Ne, v zadnjem trenutku sva se odločila, da bova priročnik dala v zaprt portal, do katerega dobiš dostop takoj (v roku nekaj ur) po nakupu. Čeprav sva program tako poimenovala, je priročnik dostopen samo prek spletnega portala.

To odločitev sva sprejela zato, ker bo to boljše zate, saj bova v portal lahko vedno dodajala nove informacije, kar da temu priročniku še dosti večjo vrednost.

8. Ali lahko do istih informacij pridem tudi brez nakupa priročnika?

Seveda, do vseh informacij lahko prideš tudi sam/a.

Če pa nočeš za to porabiti nekaj let časa, živcev in iskanja, potem ti predlagava, da si zagotoviš svoj priročnik in vse te informacije zveš takoj.

Če ti je druga opcija bolj všeč...

Potem priročnik že čaka nate!

VIDNA NA

© 2023 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni Pogoji | Politika zasebnosti